Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"New York Post"

J.Lo i Ben Affleck uhvaćeni u strastvenom zagrljaju

jlo (1)

Posljednjih sedmica par je više puta snimljen zajedno u Los Angelesu i Miamiju, nakon što je Lopez prekinula s bivšim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom nakon četverogodišnje veze

Za one koji su sumnjali da su Jennifer Lopez i Ben Affleck zaista ponovo u ljubavnoj vezi, nakon objave video snimka koji možete pogledate u nastavku, više nema dileme.

Slavni par snimljeni je kako razmjenjuje nježnosti i strastvene poljupce u jednom restoranu, čime su potvrdili šuškanja koja kolaju već sedmicama o obnovi veze u kojoj su bili prije gotovo dvadeset godina.

Snimka i fotografije paparazza objavljene u ponedjeljak u New York Postu prikazuju dvoje glumaca kako se u nedjelju ljube u restoranu u Malibuu, nedaleko od Los Angelesa.

S njima su bili i neki članovi porodice.

J.Lo. Lopez i Affleck, koje se nazivalo “Bennifer,” bili su slavni par o kojem se ranih 2.000-ih najviše pisalo. Naprasno su otkazali vjenčanje 2003., a nekoliko mjeseci kasnije i prekinuli.

Posljednjih sedmica par je više puta snimljen zajedno u Los Angelesu i Miamiju, nakon što je Lopez prekinula s bivšim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom nakon četverogodišnje veze.

E! News je prošle sedmice objavio, navodeći neimenovani izvor, da se Lopez planira preseliti iz Miamija u Los Angeles kako bi provodila više vremena s Affleckom (48) i da traži školu za svoje 13-godišnje blizance Maxa i Emmu.

Njih je dobila u braku s pjevačem Marcom Anthonyjem, za kojeg se udala samo pet mjeseci nakon prekida s Affleckom, a on je pak bio u braku s glumicom Jennifer Garner, od koje se također rastao.