Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

pobjeći daleko od svega

J. Lo iznenadila fanove: Maštam o tome da sve napustim…

jlo1234

U novom broju magazina Vanity Fair Jennifer Lopez otkrila je svoje snove i mnoge šokirala priznanjem kako se ne vidi do kraja života na američkom tlu.

Njen je cilj u budućnosti živjeti u nekom malenom selu u Italiji ili pak na Baliju, daleko od paparazzi fotografa, kamera, pozornica i svijeta glamura.

“Voljela bih iskusiti živjeti još negdje osim u SAD-u, primjerice u malenom mjestu u Italiji ili pak na drugom kraju svijeta, na Baliju”, rekla je lijepa 50-godišnjakinja te dodala:

“Voljela bih pronaći mir i stvoriti negdje svoj novi, mnogo jednostavniji i prirodniji život. Zamišljam kako ujutro biciklom odlazim po svježi hljeb te dolazim kući i jedem ga s marmeladom. Vidim se kako mnogo slikam, ili pak samo uživam u ljuljački i gledam u neko drvo masline te upijam mirise. Često imam takve maštarije”, kazala je J. Lo.

Ova talentovana pjevačica i glumica trenutno živi u Los Angelesu, a rođena je i odrasla u New Yorku. Američko tlo uvijek je u njoj budilo energiju i želju za radom i uspjehom, pa je tako na pragu petog desetljeća doživjela pravu renesansu u karijeri.

Postala je popularnija no ikad, reda ulogu za ulogom, a pritom ne trpi ni njena muzička karijera. Redovno održava turneje i koncerte.

Užurbani način života očito joj je dosadio, te se nada nešto mirnijem rasporedu u skoroj budućnosti zajedno sa zaručnikom Alexom Rodriguezom, i djecom iz bivšeg braka, blizancima Emmom i Maximillianom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on