Pjevačica i glumica

J. Lo progovorila o ljubavnom životu u lockdownu: “U početku smo se mučili”

JLO1

Treba ulagati u sebe i uvijek raditi na sebi – smatra zvijezda filma “Prevarantice s Wall Streeta”

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez pozirala je za svoju četvrtu naslovnicu Allurea, a u intervjuu koji je dala tom časopisu povodom 30 godina njegova izlaženja govorila je i o izazovima s kojima se susretala u karijeri na kojoj joj mnogi danas zavide.

– Kad sam se počela probijati na scenu, u modi su bile mršavice. Ja to definitivno nisam bila i sjećam se da su me pitali kako se osjećam zbog toga. Odgovorila sam im: ‘Pa sjajno!’. Želim vjerovati da sam svojom pojavom pomogla da se različiti tipovi ženskog tijela počnu smatrati ‘normalnima’ i prihvatljivima u showbiz svijetu – izjavila je 51-godišnja Lopez.

Osvrnula se i na život u lockdownu.

– Na početku pandemije svi smo se suočili s anksioznošću, kao da smo se odjednom našli u zoni sumraka. Ali drago mi je što sam napokon mogla provesti puno više vremena sa zaručnikom i djecom. Zajedno smo igrali bejzbol, slikali, posvetili smo se malim stvarima koje inače nismo stizali raditi – otkrila je Jennifer, koja je zbog covida-19 morala odgoditi vjenčanje s bivšim bejzbol igračem Alexom Rodriguezom (45).

– Potrošili smo mjesece na organizaciju, to je trebala biti velika stvar, ali možda jednostavno nije bio pravi tajming… U međuvremenu smo odradili i terapiju, mislim da je to puno pomoglo našoj vezi. Treba ulagati u sebe i uvijek raditi na sebi – smatra zvijezda filma “Prevarantice s Wall Streeta”.

Iako su mnogi bili uvjereni da će joj uloga u spomenutoj kriminalističkoj drami, u kojoj je glumila striptizetu, donijeti nominaciju za Oscara, to se na kraju ipak nije dogodilo.

– Priznajem da me to pogodilo, nije mi bilo svejedno, ali onda sam si rekla: ‘Ne radiš ovo da bi na svoj kamin poslagala deset Oscara ili 20 Grammyja – zaključila je J.Lo.