Jedini holivudski par koji na utakmice dolazi kao i obični smrtnici (FOTO)

ashton-kutcher-mila-kunis-baby-wyatt

Nije teško uočiti slavne osobe na sportskim događajima jer uvijek iskaču iz mase.

Za razliku od običnih smrtnika, slavni na utakmice najčešće dolaze odjeveni kao da idu na crveni tepih, no kada je u pitanju ovaj bračni par, to nije tako.

Mila Kunis i Ashton Kutcher u potpuno ležernim izdanjima još su jednom dokazali da su jedan od najnormalnijih i najljepših slavnih parova.

Roditelji dvoje djece, 3-godišnje Wyatt i 1-godišnjeg Dimitrija, uzeli su slobodnu veče i otišli pružiti podršku svom omiljenom bejzbol timu LA Dodgersima. Slavni par uklopio se u masu i uživao u utakmici ne obazirući se na paparazze.

Oboje su bili ležerno odjeveni, a nosili su čak i sponzorske komade svog omiljenog bejzbol tima – Mila je nosila plavu duksericu, a Ashton kapu s logom kluba te su izgledali kao većina publike na utakmici.

Podsjećamo, Mila i Ashton upoznali su se davne 1998. godine, na setu serije “Lude sedamdesete”, no među njima se tada baš ništa nije dogodilo. Prije nekoliko godina, Ashton ju je pozvao na jednu zabavu kako bi je “namjestio” svom prijatelju, no to mu se “obilo o glavu” jer se na kraju sam zaljubio u nju. Sve ostalo je istorija.