Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Hello"

Jennifer Aniston na dodjeli SAG nagrada s dijamantnim prstenom na lijevoj ruci

jennifer aniston prsten
FOTO: Screenshot
Jennifer Aniston s ogromnim dijamantskim prstenom na dodjeli SAG nagrada

Nakon Brada Jennifer Aniston se zaručila za Justina Therouxa 2012. te su se vjenčali tri godine kasnije, ali je razvod uslijedio 2018.

Slavna holivudska glumica Jennifer Aniston izazvala je glasine o zarukama nakon što je pozirala na dodjeli SAG nagrada s ogromnim dijamantnim prstenom na lijevoj ruci. 55-godišnja glumica bila je nominirana za ulogu u The Morning Showu, ali je nagradu ipak odnijela Elizabeth Debicki iz serije Kruna.

Aniston se također popela na pozornicu s kolegom Bradleyjem Cooperom kako bi uručila SAG nagradu za životno djelo Barbri Streisand te je privlačila poglede u pripijenoj srebrnoj haljini dubokog dekoltea i s prorezom do bedra. Međutim, najviše pažnje privukao je prsten koji je zvijezda Prijatelja nosila na ruci. Nije poznato viđa li se trenutno s nekim, s obzirom na to da ju se zadnjih pet godina nije ni s kim romantično povezivalo, piše Hello.

Podsjetimo, Aniston iza sebe ima dva braka – prvi se put udala 2000. za Brada Pitta, no par se razveo 2005. nakon što se počelo šuškati da se na setu filma Mr. and Mrs. Smith spetljao s Angelinom Jolie, s kojom je kasnije završio u braku.

Nakon Brada Jennifer se zaručila za Justina Therouxa 2012. te su se vjenčali tri godine kasnije, ali je razvod uslijedio 2018. Prethodno je hodala i s drugim poznatim muškarcima, kao što su Paul Rudd, Tate Donovan, Vince Vaughn i John Mayer.

Optimistična je da će ponovno pronaći ljubav u 50-ima

Uprkos brojnim vezama koje nisu imale sretan kraj, glumica je navodno optimistična da će ponovno pronaći ljubav u 50-ima.

“Jen vjeruje da će na kraju upoznati pravu osobu”, rekao je izvor za Us Weekly prošlog ljeta.

No insajder je također dodao da ako više nikada ne pronađe ljubav, Jennifer će biti sasvim dobro.

“Ona se neće gristi ako se to ne dogodi. Dobro joj je i samoj. Jennifer je odlično. Sretna je, zdrava, ima karijeru koja je ispunjava, ima svoju obitelj i prijatelje. Prošla je kroz puno toga, ali se osjeća blagoslovljeno što napreduje i u osobnom i profesionalnom smislu”, dodao je izvor.

“Voljela bi biti ponovno biti u vezi”

U novembru 2022. sama Jennifer priznala je da bi “voljela ponovno biti u vezi”, ali je također dodala da nije “zainteresirana za to da ponovno ulazi u brak”. “Nikad ne reci nikad, ali nemam nikakvog interesa ponovno šetati do oltara”, rekla je za Allure. Međutim, priznala je da će i dalje biti otvorena za ljubav jer biti samac ponekad može biti izazovno.

“Voljela bih biti u vezi. Ko zna? Postoje trenuci u kojima se poželim sklupčati i reći: ‘Trebam podršku.’ Bilo bi divno doći kući i pasti nekome u zagrljaj i reći mu – ‘bio je to težak dan'”, rekla je glumica, ali i pojasnila da ne želi započeti novu vezu dok ne bude imala dovoljno vremena za rad na sebi i rješavanje svojih ranijih trauma.