Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

poljubac pred kamerama

Jennifer Aniston nije mogla odbiti poznatu voditeljicu

ellen aniston

Poljubac koji je iznenadio publiku dogodio se dvije sedmice nakon što je Ellen u emisiji poljubila Howarda Sterna

Komičarka i voditeljica Ellen DeGeneres u svojoj je emisiji ugostila glumicu Jennifer Aniston, a svoje su dugogodišnje prijateljstvo zapečatile poljupcem u usta pred kamerama.

Poljubac koji je iznenadio publiku dogodio se dvije sedmice nakon što je Ellen u emisiji poljubila Howarda Sterna, a Aniston je zanimalo kako je bilo poljubiti “kralja svih medija”.

“Jesi li uživala? Kako je bilo? Jesi li bila nervozna? Jesi li se prepustila poljupcu?” pitala je znatiželjno glumica koju je još zanimalo kada se komičarka posljednji put poljubila s muškarcem.

“Mislim, bilo je ugodno. I zašto su svi tako šokirani s tim? I ja ljubim dečke, ne pravi poljubac, ali ih poljubim u usne. Kada si ti posljednji put poljubila curu?” uzvratila joj je Ellen, koja je u braku s glumicom Portiom De Rosso od 2008. godine.

Zvijezdi Prijatelja je trebalo par sekundi da razmisli, te je na kraju s oklijevanjem rekla da ona ne radi to. U tom trenutku se Ellen nagnula prema glumici te ju je poljubila na oduševljenje cijele publike.

“Imaš jako mekane usne”, rekla je Aniston nakon poljupca.

“I ti isto, zato i radim to što radim”, zaključila je komičarka. Pogledajte kako je to izgledalo…