Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Jennifer Lopez donirala milion dolara za devastirani Portoriko

25/09/2017

Američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez donirala je u nedjelju milion dolara za Portoriko, pokrenuvši kampanju u državi New York za pomoć ovom otoku koji je devastiran pet dana ranije u udaru ciklona Marija.

Jennifer Lopez, koja je rođena u New Yorku od roditelja Portorikanaca, kazala je da će donacija ići za više karitativnih organizacija te da će ona, zajedno s drugim zvijezdama latinoameričkog porijekla, raditi kako bi se pomoglo teško pogođenom otoku. Ciklon je za sobom u Portoriku i na otoku Domeniki ostavio 33 žrtve, samo nekoliko dana nakon prolaska strašnog uragana Irma.

Poslije prolaska Marije Portoriko je ostao suočen s poplavama i klizanjem terena. Taj američki teritorij s 3,4 miliona stanovnika našao se bez električne energije bez koje će biti vjerojatno više mjeseci, a njegova telekomunikacijska mreža gotovo je potpuno razrušena.

“To je najjači ciklon koji je prošao Portorikom u posljednjih 20 godina i štete su strašne”, kazala je pjevačica tokom press konferencije. “Mi ćemo pod hitno poduprijeti Portoriko i druge Karipske otoke”, rekla je Lopez na španjolskome. Uvjeti života u Portoriku ne prestaju se pogoršavati od prolaska Marije.

Brojni stanovnici stajali su u nedjelju satima u redovima u nadi da dođu do nešto hrane ili drugih potrepština, no puno njih se vratilo kućama praznih ruku kako se približavao policijski sat, javlja Hina.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.