Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Daily Mail"

Jennifer Lopez ima bizaran zahtjev za osoblje: “Ne smije biti kontakta očima”

jennifer lopez instagram
FOTO: Instagram / @jlo
Jennifer Lopez

Muzička diva navodno je isto pravilo postavila i svojim vozačima limuzine, koji je “ne smiju pogledati ni u retrovizorima”

Jennifer Lopez našla se u centru pažnje usred glasina o razvodu od supruga Bena Afflecka, a sada je isplivao detalj iz njenog života koji je ne prikazuje u najboljem svjetlu, piše Daily Mail. Naime, pjevačica ima bizaran zahtjev prema svom osoblju – nitko je ne smije gledati u oči.

“Ne gledajte u gospođu Lopez”

“Jedan naš prijatelj je radio na osvjetljenju za njen koncert. Svi su radnici dobili strogu uputu: Ne gledajte u gospođu Lopez. Ne smije biti kontakta očima”, napisao je jedan od izvora na društvenim mrežama. 

“Znam ljude koji su radili u jednom casinu i dobili su upute da u potpunosti izbjegavaju kontakt očima s J. Divom. Danas se još uvijek smiju tome jer su puno veći celebrityji dolazili i bili su puno ljubazniji i prijateljski naklonjeni”, tvrdi drugi. 

“Ne smiju je gledati ni u retrovizorima” 

Muzička diva navodno je isto pravilo postavila i svojim vozačima limuzine, koji je “ne smiju pogledati ni u retrovizorima”, prema tvrdnjama izvora. Osim toga, javila se i jedna američka DJ-ica i voditeljica podcasta, koja je na TikToku podijelila priču o bizarnom pravilu pjevačice. 

“Imam prijatelja koji je radio zvuk na projektu J.Lo i izbacila ga je van. Zaustavila je cijelu produkciju i sve samo zato što ju je pogledao u oči” rekla je.

jennifer lopez krevet

Inače, javila se i jedna osoba koja je radila u skijaškom resortu u Kaliforniji, koja tvrdi da je osoblje dobilo obavijest kako ne smije pjevačicu gledati u oči.