Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vanity Fair

Jennifer Lopez: Na pragu 50. ne osvrćeš se više na svašta

jlo1

Znam da sam nešto napravila sjajno, a sa svih strana čujem neopravdane kritike “Ona ne zna pjevati”, “Ona ne zna glumiti”, “Ona je samo lijepa”

Za nas žene kažu da smo krhke, da smo osjećajne, da smo slabiji spol, ali iz mog iskustva, situacija je obrnuta, rekla je pjevačica i glumica Jennifer Lopez (49) u intervjuu za magazin Vanity Fair, te je odmah krenula objašnjavati svoju teoriju:

– Mi žene moramo biti snažne i jako paziti da muškarcima ne povrijedimo njihova krhka ega. Ta linija je vrlo tanka, pogotovo ako je muškarac nesiguran – rekla je Jennifer iza koje je uspješna godina u svijetu šoubiznisa.

Priznala je i da nije oduvijek bila ovako samouvjerena.

– Znam da sam nešto napravila sjajno, a sa svih strana čujem neopravdane kritike “Ona ne zna pjevati”, “Ona ne zna glumiti”, “Ona je samo lijepa”… Dugo vremena sam razmišljala i mučila se s tim, da bi napokon shvatila – Ja sam sjajna i nastavit ću raditi sve to što radim. Najgore mi je bilo kad sam tek ulazila u biznis, ali danas, na pragu 50. godine, ne osvrćem se više na to – poručila je J.Lo.