SHOWbuzz

instagram

Jennifer Lopez obrisala sve fotke s Rodriguezom, a onda ga i otpratila

16/08/2021

Jennifer je utjehu pronašla u bivšem zaručniku Benu Afflecku, dok se Alex zabavlja i tulumari s različitim ženama

Slavna pjevačica Jennifer Lopez izgleda je odlučila izbrisati i najmanji trag svog bivšeg zaručnika Alexa Rodrigueza iz svog života.

52-godišnja pjevačica i glumica izbrisala je sve zajedničke fotografije i objave s društvenih mreža koje su ju s Alexom Rodriguezom povezivale, a sada ga je i prestala pratiti na Instagramu. To naravno nije promaklo njenim pratiteljima koji su primijetili kako je Alex ispario s njenih profila na društvenim mrežama.

Nestale su sve fotografije, među posljednjima i ona snimljena ispred zgrade Kapitola u Washingtonu za vrijeme inauguracije predsjednika SAD-a Joe Bidena. To je ujedno bila i njihova zadnja zajednička fotografija na njenom profilu, nakon koje je objavljivala one na kojima je pozirala sama.

Ili sa bivšim/novim dečkom Benom Affleckom…

Jennifer i Alex upoznali su se još 2005. godine, ali vezu su započeli tek 2017. godine. Nakon nešto više od dvije godine par se zaručio, no zbog pandemije koronavirusa bili su prisiljeni odgoditi vjenčanje na neko vrijeme. No, počelo je biti jasno kako od toga uopće neće biti ništa kada se u proljeće ove godine počelo šuškati o njegovoj nevjeri i aferama, pa je uskoro slijedio i prekid.

Jennifer je utjehu pronašla u bivšem zaručniku Benu Afflecku, dok se Alex zabavlja i tulumari s različitim ženama.

Čini se da Jennifer Lopez nikada nije bila sretnija u životu otkako je ponovno zajedno s Affleckom.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.