SHOWbuzz

Intervju za BuzzFeed

Jennifer Lopez: Zamalo sam poginula na snimanju novog filma, bilo je strašno

29/01/2023
Foto: Screenshot

Na pitanje ko bi najvjerovatnije mogao izvesti vratolomiju iz prvog pokušaja snimanja, Lopez je rekla da su ona i Duhamel postali vrlo dobri u opasnim scenama tokom snimanja, a onda je ispričala kako je umalo poginula snimajući jednu scenu

Jennifer Lopez gostovala je u intervjuu za BuzzFeed, a s njom su bile i kolege iz filma “Shotgun Wedding” Josh Duhamel i Jennifer Coolidge.

Na pitanje ko bi najvjerovatnije mogao izvesti vratolomiju iz prvog pokušaja snimanja, Lopez je rekla da su ona i Duhamel postali vrlo dobri u opasnim scenama tokom snimanja, a onda je ispričala kako je umalo poginula snimajući jednu scenu, prenosi Index.hr.

“Osim kad sam jednom skoro pala preko litice. To nije bilo zabavno”, započela je Lopez, što je začudilo Coolidge, koja ju je upitala je li to istina.

“Da, istina je. Znate li onu scenu gdje mi haljina zapinje za točak? Jednom se zakačila za točak i povukla me preko, pogledala sam u Josha i rekla: ‘Josh, ne puštaj me, molim te.’ On je na to rekao: ‘Imam te. Ako ti odeš, idemo svi'”, ispričala je glumica te dodala da joj je taj trenutak bio prestrašan.

Lopez trenutno snima novi film “The Mother” u Los Angelesu. Rediteljica filma je Niki Caro, koja je prethodno režirala hvaljeni film “Whale Rider” iz 2002. i Disneyjev igrani film “Mulan” 2020. godine. Lopez u filmu ima ulogu bivše ubice koja svoju prošlost želi ostaviti iza sebe. Ipak, ponovno se vratila poslu kako bi zaštitila otuđenu kćerku.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.