Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Istraga se nastavlja

Mladić osumnjičen da je poznanika Senada Kaltaka ubio u kući, pa tijelo sakrio na njivi

prijedor ss

Ono što se još saznaje jeste da su tokom istrage pretreseni objekti koji koristi osumnjičeni, ali i mjesto zločina i pronađeni su neki noževi i drugi predmeti, te krvava odjeća

U Prijedoru je uhapšen mladić H.A. (23) osumnjičen za ubistvo šesdesetšestogodišnjeg Senada Kaltaka, potvrđeno je za RTRS u prijedorskom Okružnom javnom tužilaštvu.

Prema saznanjima Nezavisnih novina, Adin Hodžić je osumnjičen da je poznanika Senada Kaltaka (66) izbo nožem u njegovoj kući u naselju Tukovi kod Prijedora, te je, kako bi prikrio zločin, njegovo tijelo iznio na njivu.

Kako nezvanično saznaju Nezavisne, Senad je pronađen bez majice, te se pretpostavlja da je osumnjičeni za ovaj zločin, vukao tijelo.

“Prvi rezultati istrage otkrivaju da je svemu kumovala pijanska svađa. Hodžić i Kaltaka pili su u kući ubijenog i u jednom trenutku su se posvađali. Kako se pretpostavlja, tokom ovog sukoba mladić je nožem više puta ubo Kaltaku od kojih rana je on podlegao. Tačne okolnosti kako je došlo do sukoba i šta je motiv biće poznati nakon istrage. Dok se ne uradi obdukcija ne može se znati je li žrtva izbodena nožem ili nečim drugim, ovo su sve pretpostavke”, kazao je Nezavisnim izvor blizak istrazi ovog ubistva.

Ono što se još saznaje jeste da su tokom istrage pretreseni objekti koji koristi osumnjičeni, ali i mjesto zločina i pronađeni su neki noževi i drugi predmeti, te krvava odjeća.

“Sve što je pronađeno će biti poslato na vještačenje kako bi se utvrdilo da li krvava odjeća pripada žrtvi, te da li je neki od pronađenih noževa korišten u ubistvu ili nije”, govori  izvor Nezavisnih novina.