Izazovna haljina

Jennifer prekrila samo jednu stranu tijela i pokazala obline

jennifer_lopez

“U mojoj obitelji su se obline veličale. Bile su dio kulture. Bilo je jednostavno – Jennifer ima veliku guzu i to je ok”, kaže J-Lo

Prije 18 godina Jennifer Lopez zablistala je u zelenoj Versace haljini s dekolteom o kojem je tada pričao čitav svijet, a sad je pozirala u sličnom, ali još izazovnijem izdanju za InStyle magazin.

Lopez je pozirala u zelenom Valentino plaštu koji je skrivao samo jednu stranu njenog tijela, dok je druga strana otkrivala njene savršene bujne obline.

U razgovoru za magazin otkrila je i koja je tajna njezinog izgleda. “Pazila sam na sebe i to se sad vidi”, rekla je Jennifer i otkrila da je izbjegavala kofein i alkohol te se uvijek trudila osigurati si dovoljno sna. 49-godišnjakinja je otkrila i da nikad nije imala problema sa svojim oblinama.

“U mojoj obitelji su se obline veličale. Bile su dio kulture. Bilo je jednostavno – Jennifer ima veliku guzu i to je ok”, rekla je.

Inače, upravo je ta Jenniferina zelena Versace haljina iz 2000. godine s dodjele Grammyja inspirirala nastanak Google Image Searcha. “U to doba to je bio najtraženiji pojam koji smo ikad vidjeli. Ali nismo imali siguran način da korisnicima damo upravo ono što su tražili – Jennifer Lopez u toj haljini. Tako je rođen Google Image Search”, otkrio je bivši izvršni direktor Googlea Eric Schmidt jednom prilikom.