Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

koncert u beogradu

Jesu li se Tifa i Alen Islamović ponovo zakačili na bini?! Pogledajte “spornu” pjesmu

New Project (33)

Dan kasnije, niti jedan od pjevača nije želio komentarisati dešavanja na koncertu

Bijelo dugme sinoć je nastupilo u Beogradu.

Blic.rs piše kako je tokom izvođenja pjesme “Ružica si bila” došlo do sukoba između pjevača Alena Islamovića i Mladena Vojičića Tife.

Kada je Tifa trebao otpjevati svoj dio pjesme, počeo je odjednom pjevati i Alen. Srpski mediji pišu da je Tifa tada pobjesnio, bacio bubicu i istrčao s pozornice. No, to se na snimci koja je objavljena na Youtubeu ne vidi!

Tifa je na snimci cijelo vrijeme na bini, ali je činjenica da većinu pjesme ne pjeva. I ne izgleda nimalo sretan, naprotiv. Posebno pred kraj pjesme, kada samo drži mikrofon dok Islamović i Goran Bregović pjevaju…

Pogledajte snimku pjesme “Ružica si bila” i zaključite samo šta se dešavalo.

Dan kasnije, niti jedan od pjevača nije želio komentarisati dešavanja na koncertu.

– Nemojte mi sa takvim nebulozama kvariti lijep i sunčan dan! Neću to da komentarišem, kvarite mi lijep dan i putovanje – rekao je prilično ljutito Alen za Telegraf Jetset.

– Ne želim da demantujem, ali daleko je to od istine – rekao je kratko Tifa, ljubazno ističući da neće da daje izjave tim povodom, a zatim prekinuo vezu.

Ovo nije prvi put da je Vojičić zamjerio Islamoviću što je otpjevao dio pjesma namijenjen njemu. To se dogodilo i prije nekoliko godina u Budvi, kada je navodno došlo i do fizičkog obračuna između pjevača.