Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Johnny Depp na vina trošio više od 30.000 dolara mjesečno

depp hunter

Johnny Depp je potrošio više od tri miliona dolara na top kojim je rasuo pepeo Huntera S. Thompsona nad Aspenom, davao je više od 30.000 dolara mjesečno na skupa vina, a na sličan način je traćio je i ostatak svojih prihoda, tvrde bivši menadžeri slavnog glumca, koji su ga tužili.

U tužbi koja je uslijedila kao kontramera Deppovoj tužbi protiv The Menagement Group, stoji da je Depp živio “ekstravagantnim načinom života”, kakav zapravo nije mogao sebi da priušti.

Njegovi bivši menadžeri tvrde da je više od 75 miliona dolara potrošio na 14 rezidencija širom planete, 18 miliona dolara na jahtu i deset miliona dolara na porodicu i prijatelje.

Deppu je navodno u jednom trenutku bilo potrebno 12 magacina za njegovu ogromnu kolekciju umjetničkih djela i holivudskih uspomena.

Bivši menadžeri koji su zastupali glumca od 1999. do 2016. kažu da su ga upozoravali na nerazumno trošenje i da je “Depp i samo Depp kriv za finansijski slom u kakvom je danas”.

Oni su se na taj potez odlučili nakon što je Depp od njih tražio više od 25 miliona dolara odštete zato što su protraćili njegov novac u tom iznosu, kao i zbog toga što nisu platili porez u njegovo ime što ga je kasnije koštalo milionske kamate.