Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ministrica Lejla Rešić na proslavi 50. rođendana Radija Republike Srpske

Бањалука – Решић – конференција

Ministar uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Lejla Rešić prisustvovaće sutra u Banjaluci svečanoj akademiji povodom 50 godina od osnivanja Radija Republike Srpske.

Rešićeva će prisustvovati svečanoj akademiji od 13.00 časova u Kulturnom centru “Banski dvor”, najavljeno je iz resornog ministarstva.

Povodom 50 godina Radija Republike Srpske u prostorijama Radio-televizije Republike Srpske danas je promovisana poštanska marka, kao svojevrsan način obilježavanja pola vijeka postojanja.

Direktor preduzeća “Pošte Srpske” Jasminka Krivokuća uručila je danas direktoru Radija Republike Srpske Draganu Pajiću poštansku marku koja je izdata povodom obilježavanja 50 godina postojanja i rada ove medijske kuće.Krivokuća je izrazila zadovoljstvo što su “Pošte Srpske” bile u mogućnosti da štampanjem prigodne poštanske marke daju doprinos promociji i svjedočenju pola vijeka uspješnog rada Radija Srpske.

Ona je rekla da je štampano 15.000 primjeraka ovih poštanskih marki, uz koje idu i prigodne koverte.

“Prigodne marke su mali ambasadori Republike Srpske, kojima se u svijet šalju poruke o značajnim istorijskim i društvenim događajima”, rekla je Krivokuća novinarima tokom promocije poštanske marke.

Direktor Radija Republike Srpske Dragan Pajić istakao je da su svi zaposleni ponosni na pola vijeka uspješnog rada.

“Više od 250 ljudi dalo je doprinos stvaranju programskog sadržaja naše medijske kuće, u kojima je bio veliki broj svjedočenja o raznim istorijskim momentima života Republike Srpske”, rekao je Pajić.