SHOWbuzz

"House of the Dragon"

Jon Snow se vraća u nastavku spin-off serije “Igra prijestolja”

17/06/2022
Foto: Screenshot/YouTube

Hollywood Reporter je objavio da će se ova, dosad neimenovana serija odvijati nakon događaja iz Igre prijestolja, serije koja je trajala gotovo desetljeće između 2011. i 2019. i postala jedna od najvećih televizijskih serija svih vremena

Spin-off “Igara prijestolja” usredotočen na Jona Snowa je u ranoj fazi razvoja na HBO-u, a glumac Kit Harington će se vratiti svojoj ukoliko se nastavi.

Hollywood Reporter je objavio da će se ova, dosad neimenovana serija odvijati nakon događaja iz “Igre prijestolja”, serije koja je trajala gotovo desetljeće između 2011. i 2019. i postala jedna od najvećih televizijskih serija svih vremena.

Smještena u svijet knjiga fantazije Georgea RR Martina, nova je serija prva od naknadno najavljenih spin-offa Igara prijestolja koja će biti nastavak i znak da će HBO proširiti Martinov svijet izvan izvornog materijala, ponovno otvarajući ono što se prije mislilo da je kraj sage.

Martin još nije završio pisanje knjiga, a obožavatelji su čekali 11 godina do sada na šestu od sedam knjiga.

HBO-ova adaptacija završila je tako što je Snow, za kojeg se prije mislilo da sin Neda Starka, shvatio da bi mogao biti nasljednik željeznog prijestolja. U posljednjim scenama, Snow je otišao u progonstvo iz Westerosa kako bi započeo novi život.

Za sada je nepotvrđeno bi li se nekoliko poznatih lica koja su se pojavljivala na kraju ove serije – poput njegove polubraće i sestara Arye Stark (Maisie Williams) i Sanse Stark (Sophie Turner) – mogla pojaviti u emisiji.

HBO-ov nadolazeći spin-off “House of the Dragon”, smješten 200 godina prije Igara prijestolja, počet će 21. augusta. Ostali spin-offovi koje je HBO prethodno potvrdio uključuju Tales of Dunk and Egg, 10,000 Ships i Nine Voyages, i svi su u formi prequela.

Harington je bio nominiran za dva Emmyja za svoju izvedbu kao Snow.

HBO je odbio komentirati ove navode. Predstavnici Haringtona nisu odmah odgovorili na zahtjev za komentar.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.