Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jonny Depp redovno tukao Amber i prije vjenčanja

depp-heard

U medije su procurile SMS poruke koje je sada već bivša supruga Johnnyja Deppa razmjenjivala s njegovim asistentom Stephenom Deutersom.

U njima je Amber Heard detaljnije pisala o tome da ju je slavni glumac udarao. I to vrlo često, skoro od samo početka njihove veze, piše Entertainment Tonight.

U jednoj poruci koju je Amber poslala asistentu piše:

“To je napravio puno puta dosad. U Tokiju, na otoku, u Londonu (sjećaš se toga?!) i ja sam uvijek ostajala s njim. Uvijek sam vjerovala da će biti bolje. A, onda se svaka tri mjeseca nađem u istoj situaciji”.

Amber-Heard-Johnny-Depp-Text-Messages (3)

Poruke su iz perioda prije nego su se Amber i Johnny vjenčali, a Deuters glumici piše da je Johnnyju jako žao i da je svjestan da je krivo postupio.

“On se želi popraviti, jasno je to rekao jutros. Mislim da smo došli do kritične tačke”, napisao je.

Amber-Heard-Johnny-Depp-Text-Messages

“Da, ali ne znam mogu li biti pored njega nakon onog što mi je napravio jučer. Ne znam mogu li ostati s njim”, odgovorila je druga strana, za koju se tvrdi da je Amber.

Asistent potom odgovara da je Johnny silno želi vidjeti, na što ona kasnije odgovara:
“Vidi, on misli da on ovo nije zaslužio. Očito nema pojma koliko je strašno to što je učinio. Da mu neko iskreno kaže koliko je grozno to što je napravio, zgadio bi se sam sebi”.

Amber-Heard1

Potom nastavlja da joj je žao što Johnny ne shvaća što se dogodilo dan ranije, dok se ona prilično detaljno sjeća svega.

“Bio je zgrožen. Kad sam mu rekao da te udario, plakao je. To je bilo grozno i on to shvaća”, napisao je i dodao da je Johnny izgubljen poput dječaka.

Amber-Heard-Johnny-Depp-Text-Messages (2)

Poruke su objavljenje samo dan nakon što su u javnost procurile nove fotografije navodno pretučene Amber.