Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"RTL"

Josipa Lisac: Nemojte me uopšte pitati, ni sama ne znam kako sam

Josipa Lisac nastupila u Lisinskom
FOTO: Neva Zganec/PIXSELL
Josipa Lisac

Slavna pjevačica pojavila se prošle subote u rasprodatom Lisinskom gdje je pokazala da je u odličnoj formi, a povod koncerta bilo je 50 godina Dnevnika jedne ljubavi

Tri mjeseca je bila odsutna, otkazala je i koncerte, pa se publika s razlogom zabrinula za zdravstveno stanje Josipe Lisac (73).

Međutim, slavna pjevačica pojavila se prošle subote u rasprodatom Lisinskom gdje je pokazala da je u odličnoj formi, a povod koncerta bilo je 50 godina Dnevnika jedne ljubavi.

Josipa se nakon koncerta i problema koje je imala sa zdravljem oglasila za RTL, gdje je otkrila da je i dalje daleko od izliječenja.

“Nemojte me uopšte pitati, ni sama ne znam kako sam. To je još uvijek išijas, još uvijek sam daleko od izliječenja, ali sam puno bolje. Mislim da sam duhovno jača nego tjelesno što se vidi. Štap je bio štos, zašto se ne bi vidio?”, rekla je uvijek vedra Josipa.

Kako je istakla, uvijek se i ponaša i oblači – obično, jer je normalna osoba.

“Uvijek sam obična. Uvijek sam u normali, ja sam normalna. Sad je to tako danas možda ispalo, ono što je kao nekada bilo ‘jao, vau’. Evo što sam rekla, svaka treća ima ružičastu boju kose, više to nije šok. To je normalno. To je bilo i onda normalno i sada. Samo se sada jače vidi”, objasnila je Lisac.