Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

koncert u bkc-u

Josipa Lisac za sedam dana pred sarajevskom publikom, karte skoro rasprodane

Zagreb: Josipa Lisac održala je koncert u Lisinskom u čast Karla Metikoša
19.12.2021., Zagreb - Koncert Josipe Lisac u KD Vatroslav Lisinski u cast Karla Metikosa. Photo: Zoe Sarlija/PIXSELL

Zanimanje za koncert Josipe Lisac je bilo veliko odmah po objavi datuma koncerta, pa je u prodaji ostalo još samo malo ulaznica, koje se mogu kupiti na blagajni BKC-a, platou Skenderija i ostalim prodajnim mjestima sustava KupiKartu.ba, kao i online

Diva hrvatske muzičke scene Josipa Lisac nastupit će u petak, 29. aprila s početkom u 21 sat u dvorani Bosanskog kulturnog centra u Sarajevu.

“Imala sam 18 godina kada sam prvi put došla u Sarajevo u društvu ‘Zlatnih akorda’. Bila sam na festivalu ‘Vaš šlager sezone’ i pjevala pjesmu ‘Halo taxi'”, prisjetila se Josipa, kao i brojnih ranijih susreta s publikom.

“Koliko je od tada koncerata prošlo, koliko se generacija promijenilo, ali uvijek s istom strašću, istim uzbuđenjem i istom odgovornošću dolazim na svaki susret s mojom publikom. I što više dolazim, što sam zrelija, to mi je odgovornost još i veća”, priznala je i zahvalila se svima s kojima se do sada susrela na koncertima, te pozvala publiku na novi susret u petak, 29. aprila od 21 sat u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu.

Zanimanje za koncert Josipe Lisac je bilo veliko odmah po objavi datuma koncerta, pa je u prodaji ostalo još samo malo ulaznica, koje se mogu kupiti na blagajni BKC-a, platou Skenderija i ostalim prodajnim mjestima sustava KupiKartu.ba, kao i online.

Josipa Lisac je umjetnica, koja je svojim trudom, radom i uspjehom znatno doprinijela muzičkoj kulturi cijele regije, za što joj je Upravni odbor najprestižnije muzičke nagrade u Hrvatskoj- Porin, dodijelio nagradu za životno djelo.

Osim u Sarajevu, Josipa Lisac će ovo ljeto, točnije 19. augusta, nastupiti i u Međugorju u amfiteatru Herceg etno sela.