Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Julia Roberts nije znala da u emisiji uživo prodaje seksi igračke

julia roberts

Julia Roberts (48) jedna je od najuspješnijih i najljepših glumica današnjice. Tokom svog gostovanja kod slavne Ellen DeGeneres dokazala je da joj slava nije “udarila u glavu” nije nimalo umišljena, iako su joj najbliži prijatelji neki od najvećih faca svijeta filma.

Na tom je popisu i bivši najpoželjniji neženja George Clooney, kojeg su fanovi prije no što se napokon oženio rado “spajali” upravo s lijepom Juliom.

Na Ellenino pitanje jesu li se često družili nakon snimanja i odlazili skupa na večere, Julia je odgovorila potvrdno.

“Da, često smo išli na večere. George je toliko suludo popularan da uvijek volim ići s njime u restoran. Svi tada samo s njim žele razgovarati”, rekla je Roberts, koja je s Clooneyem godinama dobra prijateljica.

181823261MB00032_2013_BAFTA

“Ja uvijek prva odem kući jer ne volim noćne izlaske, uvijek se iskradem. Kada cijelo društvo sa seta izađe van, ja uglavnom odem kući prva, rano. Volim ići rano u krevet. Zato George za mnom uvijek viče u restoranima, kaže da prelako odustajem”, otkrila je Julia.

U toku emisije, Ellene je zamolila Juliu da pokaže svoje umjeće prodavačice (takvu ulogu ima u filmu Mothers Day) i gledateljima proda tri proizvoda. Proizvodi su bili vidljivi gledateljima, ali ne i glumici. A, radilo se o seksi igračkama.

“Mislim da b ih svako trebao imati. Svestrani su, aneti-alergijski, naravno dolaze u različitim veličinama”, govorili je glumica ne znajući da prodaje igračke za seks poput poveza za oči, lisica, biča. Pogledajte…

Julia je ovom prilikom promovirala i dva nova filma u kojima glumi, “Mothers Day” i “Money Monster”.