Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

krio se

Kad ga je dovodila kući, Karleuša je Vranješa djeci predstavljala kao doktora

karleusa

Jelena i Ognjen su se često viđali u njenoj i Duškovoj kući u Beogradu. Vranješ je kod nje često dolazio 2017. kada je imala zdravstvenih problema

Srbijanski mediji prenose kako se folk pjevačica Jelena Karleuša (40) sastajala s Ognjenom Vranješom (29) u njenoj porodičnoj kući koja se nalazi u luksuznoj beogradskoj četvrti Dedinje.

Pjevačica je u tom periodu imala zdravstvenih problema, a kako prenosi Kurir, svojim curicama, Atini (10) i Niki (9), nogometaša je predstavljala kao doktora koji se brine o njoj.

– Jelena i Ognjen su se često viđali u njenoj i Duškovoj kući u Beogradu. Vranješ je kod nje često dolazio 2017. kada je imala zdravstvenih problema. Kada se slučajno sreo s kćerima pjevačice, Jelena im je rekla kako je on njen doktor. S obzirom na to da su Jelena i Ognjen javne osobe, nikako se nisu mogli viđati po beogradskim hotelima i privatnim smještajima jer bi ih neko prepoznao. Zbog toga ga je morala dovoditi kući, a on ni se sakrio ispod kapuljače i niko ga ne bi primijetio – rekao je izvor za Kurir.

Karleuša je navodno insistirala da se viđaju u njenoj kući jer joj je bio emotivno potreban. To je bio težak period za pjevačicu jer je trebala ići na operaciju kako bi uklonila tumor na maternici. Kako prenosi Kurir, Ognjenu se ta ideja nije sviđala, ali je pristao zbog Jeleninog zdravstvenog stanja.

https://www.fokus.ba/magazin/showbuzz/objavljen-snimak-na-kojem-su-vranjes-i-karleusa-zajedno/1346504/