Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

los angeles

Kad mama i kćerka u tandemu zablistaju na crvenom tepihu

Nico Parker i mama 1

Svečanim izdanjima kojim je dominirao materijal baršuna, spomenuti dvojac na crvenom tepihu izazvao je posebnu pažnju javnosti

Nico Parker, 14- godišnja kćer britanske glumice Thandie Newton, glavna je zvijezda Disneyjeva remakea filma “Dumbo”, a na njegovoj svečanoj premijeru u pozorištu El Capitano u Los Angelesu plijenila je posebnu pažnju javnosti uz svoju slavnu mamu.

Poznata po osebujnom modnom stilu koji rado ističe na crvenim tepisima, Thandie Newton ni ovoga puta ništa nije prepustila slučaju uskladivši vlastito izdanje s kćerinim.

Svečanim izdanjima kojim je dominirao materijal baršuna, spomenuti dvojac na crvenom tepihu izazvao je posebnu pažnju javnosti, a uvijek posebna Thandie Newton zablistala je u laskavoj crvenoj haljini koja se tek treba naći u prodaji.

Riječ je o kreaciji koju potpisuje slavni Oscar de la Renta, a predstavljena je u sklopu nove jesenske kolekcije brenda.

Poput slavne mame ni 14- godišnja Nico Parker nije odoljela zovu baršuna zablistavši u maslinasto zelenom modelu s asimetričnim rukavima i velikom ružičastom mašnom oko struka. Riječ je o haljini s potpisom popularnog italijanskog brenda Gucci.