Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kako danas izgleda seks simbol 1980-ih Samantha Fox

samantha-fox pr111

Samantha Karen Patricia, ili kraće Samantha Fox britanska je pjevačica, tekstopisac, model i tv voditeljica koja je svojim stasom i glasom žarila i palila 80-ih godina prošloga stoljeća.

Objavila je devet studijskih albuma, posljednji album pod nazivom Greatesta Hits objavljen je 2009. godine, ali je Sam Fox ostala upamćena po nekoliko planetarnih hitova, poput pjesame “Touch Me” s prvog, istoimenog albuma, koji je desegao astronomsku nakladu.

Samanthinoj muzičke popularnosti prethodila je uloga modela i serijali obnaženih fotografija koji su „vrištali“ sa naslovnih stranica čuvenog The Suna, a nešto kasnije i svih ostalih relevantnih evropskih i američkih magazina za muškarce. Samanthini aduti bili su bujno poprsje, izrazito plave oči i plava kosa, tako da je u drugi plan pala činjenica kako je pjevačica bila iznimno niskog rasta, svega 153 centimetra.

Zato su druge Samanthine dimenzije bile savršene: 90-60-90, bez ikakvih hirurških zahvata, potpuno prirodna, Samantha se potpuno slobodno fotografirala i snimala, te je uz Margaret Thatcher postala najfotografiranija osoba u Velikoj Britaniji.

Sam je sa samo 16 godina već bila proglašenom drugom najljepšom djevojkom na takmičenju ljepote Face Shape of ’83, a onda su fotografi otkrili kako mlada Samantha ima i drugih kvaliteta koje kamera voli.

Iako je odavno prestala snimati albume, a 15. aprila ove godine slavi 50. rođendan, Samantha je još glazbeno aktivna i nastupa povremeno na dobrotvornim koncertima.