Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kako postati elitna pratilja ruskog oligarha (FOTO)

Untitled

Mnoge Ruskinje sanjaju o lagodnom životu, skupoj odjeći, nakitu, luksuznim odmaralištima i bogatom suprugu koji joj sve to može priuštiti.

Ponekad, zbog prevelike želje da sve ovo posjeduju prave kompromis sa svojom savješću i postaju eskort dame ili elitne prostitutke, odnosno moderne Geishe, čiji je posao ne samo zadovoljiti muškarca seksualno već i njegov intelektualni apetit.

b616043b8c056aada16097500d0d11e6__660x

Bivši agent koji je isporučivao ruske djevojke za odmor s oligarsima, u intervjuu za Super.ru je otkrio neke detalje tog izuzetno unosnog i popularnog “biznisa” u Rusiji.

b3eada9d06eaaa494fbf45da44584874__660x

– Razlika između ovoga o čemu pričamo i klasične prostitucije je u tome što mi nismo organizirali samo seks ili skupi odmor. Tu je puno treninga: nama nije bila potrebna prostitutka koja će obaviti posao i otići.

Mi smo primali ljepotice sa najboljih univerziteta koje su dobro obrazovane i odgojene. Takve djevojke su morale biti u stanju da razmjene po nekoliko riječi na nekoliko stranih jezika, imaju dobre manire izvan spavaće sobe, znaju kako treba da se obuku, razgovaraju, ponašaju u javnosti, objašnjava agent.

Untitled-4

Prema njegovim riječima, za vrijeme jednog putovanja takva djevojka bi u prosjeku zarađivala od 7.000 do 8.000 dolara, ali nisu bili rijetku slučajevi da zarade i do 20.000 dolara pa i više.

Međutim, od čitavog tog iznosa samo 30% pripadalo je djevojci, a preostalih 70% agenciji od koje su ih oligarsi iznajmljivali. Većina djevojaka nije ni znala po kojoj cijeni je zaključen posao.

344

– Casting se obavljao prije odlazaka u provod. Mogao je biti organiziran bilo gdje, restoranu, drugom neutralnom mjestu, nevažno…Kupac, njegov asistent ili supruga dođu, pokažu djevojke koje im se sviđaju, ostale pozdrav i odlazak dalje, kaže agent.

Za ostatak “posla” postoji nekoliko scenarija. Djevojke su dovođene jedna po jedna ili u grupama do 15. Ruski modeli bi letjeli za Izrael, Miami, Dubai ili neki drugi centar za bogate.

677878

– Postoje dvije opcije. Na primjer, postoje i neke stranke, koje žele društvo 5-6 osoba. Tu se uzima 15-20 djevojaka. Organizator je odgovoran za sve do trenutka dok se ne vrate na ruski aerodrom. One su na jahtama, prave vam društvo, plešu u klubovima, prave atmosferu…

235566

Druga opcija je jedna žena, koja putuje sama. Ona može ići s vama na zajednički odmor, spavati u istoj sobi, krevetu, imati seks i nastaviti se družiti s vašim prijateljima. Ova djevojka, koja se odmara s vama, igra ulogu, dodaje bivši pratitelj agencija.

Untitled-2

Međutim, lak novac i stranka na okeanu ne završavaju uvijek dobro za mlade modele. Nisu rijetki slučajevi da djevojke budu pretučene, silovane ili se jednostavno žive ne vrate iz ovog “raja”. Jer oligarsi to sebi mogu priuštiti!

Untitled-3