"kliknule su"

Kardashianka s bivšim mužem i njegovom novom curom uživa u Meksiku

kourtney3

Svi troje djelovali su vrlo skladno i prijateljski raspoloženi, a da bi stvar bila bolja na odmor su donedavni supružnici doveli i svoju djecu

Kourtney Kardashian proteklih je dana odmarala u popularnom ljetovalištu slavnih u meksičkom Cabo San Lucas, a ovo putovanje ne bi bilo ni malo neuobičajeno da ga nije provela s bivšim suprugom i njegovom novom djevojkom.

Naime, Kourtney je uslikana na hotelskom bazenu u društvu 20-godišnje Sofie Richie koja već neko vrijeme ljubuje s njenim bivšim suprugom Scottom Disickom.

Svi troje djelovali su vrlo skladno i prijateljski raspoloženi, a da bi stvar bila bolja na odmor su donedavni supružnici doveli i svoju djecu.

Mason, Penelope i Reigin Disick uživali su u lijepom vremenu, ljetnim radostima u božićno vrijeme i zajedničkim trenucima sa svojim roditeljima.

Inače, Kourtney i Scott u braku su bili devet godina, a razišli su se 2015. Ona je nakon toga prohodala s mladim modelom Younesom Bendjimom, ali u septembru ove godine su prekinuli.

Istovremeno Scott je započeo strastvenu vezu s mladom bogatašicom Sofijom Richie, a prema svemu sudeći veza je i dalje vrlo snažna. Pogledajte 10 fotografija s njihovog ljetovanja “utroje”…