Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kraljica stila

Kate Middleton sinoć je ponovo zablistala u punom sjaju

kate m2 (1)

Dugačku čipkastu crnu haljinu s postavom u boji kože, prozirnim rukavima, baršunastim detaljima, srcolikim dekolteom i otvorenim leđima potpisuje omiljena modna kuća vojvotkinje – Alexander McQueen

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, princ William i Kate Middleton (37), sinoć su prisustvovali humanitarnom događaju Royal Variety Performance u pozorištu The London Palladium.

Za tu su priliku oboje uskočili u svečane toalete. William je nosio crno odijelo, bijelu košulju i leptir-mašnu, dok je Kate zablistala u raskošnoj poluprozirnoj haljini koja otkriva više kože nego što smo kod nje to navikli. Barem su to neki pomislili na prvu kada su vidjeli fotografije sa sinoćnjeg događaja.

Dugačku čipkastu crnu haljinu s postavom u boji kože, prozirnim rukavima, baršunastim detaljima, srcolikim dekolteom i otvorenim leđima potpisuje omiljena modna kuća vojvotkinje – Alexander McQueen, koja potpisuje i njenu vjenčanicu.

Majka troje djece je haljinu iskombinirala s klasičnim crnim salonkama s tankom i visokom potpeticom, crnom clutch torbicom te upečatljivim okruglim zlatnim naušnicama s biserima.

Kao i uvijek, pazila je na sve detalje pa je uz svečani stajling napravila i svečanu frizuru, tačnije raskošne, voluminozne kovrče.