SHOWbuzz

"novi prsten"

Katy Perry i Orlando Bloom se tajno vjenčali?!

17/03/2021

Njihova ljubavna veza započela je 2016. godine da bi ju prekinuli iduće i ponovno obnovili početkom 2018. godine na egzotičnim Maldivima

Nakon što su nekoliko sedmica uživali na egzotičnim Havajima u društvu mezimice i bliskih prijatelja, slavni holivudski par vratio se u Los Angeles.

Dežurnim paparazzima koji su ih uočili u šetnji holivudskom prijestonicom posebno je zapeo za oko novi prsten na ruci pop zvijezde kojim je uspjela pokrenuti glasine o tajnoj udaji za zvijezdu filmske franšize “Gospodar prstenova”, a njihovi medijski predstavnici glasinu o vjenčanju još uvijek nisu potvrdili niti demantirali.

Svoju vezu pop zvijezda Katy Perry i glumac Orlando Bloom okrunili su zarukama u februaru 2019. godine, a u avgustu prošle godine postali su roditelji djevojčice imena Daisy.

Njihova ljubavna veza započela je 2016. godine da bi ju prekinuli iduće i ponovno obnovili početkom 2018. godine na egzotičnim Maldivima.

Prije veze s Bloomom, Katy Perry bila je u dvogodišnjem braku s komičarom Russellom Brandom, dok je Bloom prethodno bio u trogodišnjem braku s australskom manekenkom Mirandom Kerr s kojom ima 10-godišnjeg sina Flynna.

Katy i Orlando svoju vezu planirali su okruniti brakom 2019. godine, ali su to odgodili za prošlo ljeto, kad su bračne zavjete trebali izreći u Japanu. No, tada je došlo do nove odgode zbog Katyne trudnoće i pandemije koronavirusa, a kad sklapanje braka dođe na red, navodno su u planovima imali održati dva vjenčanja, jedno “lokalno” i jedno na nekoj posebnoj destinaciji koja se, po svemu sudeći, odnosila na Havaje.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.