Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Katy Perry nakon sedam sezona napušta žiri American Idola

FOTO: Screenshot
Katy Perry

Katy se pridružila American Idolu 2018. godine u 16. sezoni. Sada s emitiranjem kreće 22. sezona, odnosno njezina sedma po redu

Katy Perry je najavila da će napustiti American Idol nakon što je sedam sezona sjedila u žiriju. To je otkrila u showu Jimmy Kimmel Live prije premijere 22. sezone tog showa.

“Mislim da će ovo biti moja posljednja sezona u Idolu. Toliko volim emisiju, povezala me sa srcem Amerike, ali osjećam da je vrijeme da odem”, rekla je. 

Kolege iz žirija još nije obavijestila

Njezini kolege iz žirija Lionel Richie i Luke Bryan nisu bili obaviješteni da Katy napušta show nakon ove sezone. “Pa oni će doznati večeras”, rekla je, pritom misleći da će saznati vijesti iz Kimmelove emisije. 

“Oni znaju da imam u planu neke stvari ove godine. Bit će to uzbudljiva godina. Stvaram prostor za svoja nova krila. Znaju da sam bila u studiju neko vrijeme pa su shvatili da se nešto događa”, rekla je Katy. Naime, rekla je da će u budućnosti “možda” biti nove muzike.

Katy se pridružila American Idolu 2018. godine u 16. sezoni. Sada s emitiranjem kreće 22. sezona, odnosno njezina sedma po redu. Prethodni suci u showu su Simon Cowell, Randy Jackson, Paula Abdul, Mariah Carey, Jennifer Lopez, Steven Tyler, Keith Urban i Nicki Minaj.