Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

PARIZ

Kćerka Jackieja Chana udala se za djevojku stariju 12 godina

Jackieja Chana

Djevojke su u aprilu javno zatražile pomoć preko YouTubea jer su tvrdile da su beskućnice zbog svojih homofobičnih roditelja

Kćerka glumca Jackieja Chana (64), Eta Ng (19), udala se za Ani Autumn (31), piše BBC. Djevojke su zajedno od 2017., a sretne vijesti o braku podijelile su na društvenim mrežama.

Vjenčale su se u Kanadi, ali nastavit će živjeti u Hong Kongu.

– Svi smo nekada bili povrijeđeni, ali ukoliko možete sanjariti o ljubavi, onda je možete i pronaći. Ljubav je ljubazna, ne osuđuje, ljubav je snaga i slabost. Ljubav pravi promjene. Ljubav pobjeđuje – napisala je Eta na društvenim mrežama.

Djevojke su u aprilu javno zatražile pomoć preko YouTubea jer su tvrdile da su beskućnice zbog svojih homofobičnih roditelja.

Tada se oglasila majka Ete Ng koja je rekla da djevojke sebi trebaju pronaći posao, a ne oslanjati se na slavu roditelja.

Eta je jedina kći Jackieja Chana koju je dobio s glumicom i bivšom azijskom misicom Elainom Ng Ji (45) s kojom je imao kratku aferu. Međutim, Eta je odrasla samo s majkom, a Jackie nikada nije bio u kontaktu s njom.

Chan je u braku od 1982. s Lin Feng-Jiao (65) s kojom ima sina Jaycee Chana (35) koji je također glumac.