Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Hailie Jade Scott

Kćerku slavnog repera na Instagramu već prati milion i po ljudi

New Project

Isklesano tijelo kćerke poznatog repera brzo je postalo glavna tema na društvenim mrežama, a njene fotografije postale su pravi viralni hit

Kćerka slavnog repera Eminema (46), Hailie Jade Scott (23) postala je prava Instagram influencerica, a posljednjim objavama u kupaćem kostimu oduševila je svoje pratitelje.

– Prava si bomba i izgledaš stvarno fantastično – samo je jedan od mnogih komentara njenih pratitelja na društvenim mrežama.

Isklesano tijelo kćerke poznatog repera brzo je postalo glavna tema na društvenim mrežama, a njene fotografije postale su pravi viralni hit.

Fotografije u bikiniju dosad su “zaradile” preko 200.000 lajkova Hailieninih mnogobrojnih pratitelja, ali i pritom lavinu pozitivnih komentara na račun njena izgleda.

View this post on Instagram

aloha

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

Koliko je kćerka repera postala popularna i uticajna na društvenim mrežama, pokazuje i broj Instagram korisnika koji je prate. Naime, Hailie trenutno prati više od milion i po ljudi.

Eminemovu kćer također zanima muzika, a usput studira i na Univerzitetu Michigan. Na društvenim mrežama najčešće objavljuje fotografije s putovanja.