Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kendall Jenner nestala sa Instagrama

kendall22

Kendall Jenner nije prva slavna ličnost koja se isključila sa neke od društvenih mreža. Njen dobar prijatelj Justin Bieber obrisao je svoj profil na Instagramu krajem ljeta, nakon dramatične svađe sa Selenom Gomez preko komentara.

Jenner je naznake da će se povući s društvenih mreža davala i ranije.

“Propuštamo život. Bila sam s porodicom na Tajlandu, to je predivno mjesto, a Kyle nije ispuštala telefon iz ruku. To je trenutak kad sam shvatila da mi se to ne sviđa. Ponekad obrišem Instagram ili Twitter da bih se odmorila”, rekla je Kendall opisujući ponašanje svoje sestre Kyle.

“U neko vrijeme shvatiš da postaneš ovisan. Prvo što uradim ujutro kada se probudim jeste odlazak na Instagram. Posljednje što uradim navečer kada krenem da spavam jeste odlazak na Instagram. Želim jednostavno malo odmoriti od toga”, kazala je Kendall, i očito naslutila da je bijeg sa Instagrama samo privremen.

Popularna manekenka i rijaliti zvijezda kazala je kako nije očekivala da će njen odlazak s Instagrama postati globalna vijest. Kazala je i kako trenutno ne zna šta se dešava na njenom Twitter nalogu.

“Nisam izbrisala nalog na Twitteru, ali sam izbrisala Twitter aplikaciju sa moga telefona. Ne želim jednostavno znati šta ljudi tamo pišu”.

Naravno, njen odlazak sa Instagrama nije definitivan. Iz prostog razloga jer joj profil na toj mreži donosi basnoslovne novce, s obzirom da tamo ima nekoliko desetina miliona pratilaca. Stručnjaci pak kažu kako Kendall ništa ne gubi pauzom na Instagramu, naprotiv sve će nadoknaditi i zaraditi još više čim ponovo aktivira profil. Mnogi upravo u tome vide razlog njenog privremenog nestanka sa te društvene mreže.