Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kladionice predviđaju ime bebe princa Harryja i Meghan, imaju i favorita

meghan harry

Vijest o trudnoći Meghan Markle glasno je odjeknula svijetom i odmah su počela kolati nagađanja o imenu njihove bebe.

U slučaju rođenja djevojčice, na kladionicama je vodeće mjesto zauzelo ime Diana u čast majci princa Harryja, piše E! News. Visoko mjesto zauzimaju i imena Victoria te Alice. Šuška se i o Elizabeth, Isabella, Mary i Alexandria.

Ako dobiju sina, Meghan Markle i princ Harry mogli bi mu dati ime Albert, Arthur ili Philip, smatraju kladioničari. Opcija je i ime Alexander.

Ipak, iako je riječ o tradicionalnim imenima, Markle je Amerikanka, a dijete vjerojatno neće biti kraljica ili kralj pa bi budući roditelji mogli razmotriti i moderna imena. Naime, dijete princa Harryja tek je sedmo po redu koje bi zauzelo mjesto na kraljevskom tronu.

Puno ime princa Harryja je Henry Charles Albert David, a Meghanino Rachel Meghan Markle. Prince William već je odao počast svojoj majci Diani i baki kraljici Elizabeti II kad su on i Kate Middleton kćer nazvali Charlotte Elizabeth Diana. Ime Louis uključeno je u imena obojice njihovih sinova pa se spominje da bi i princ Harry i Markle mogli nastaviti tu tradiciju.

Kensingtonska palača objavila je vijest da Meghan Markle i princ Harry očekuju prinovu na proljeće 2019. Par je trenutno na kraljevskoj turneji u sklopu koje su posjetili Australiju gdje su već primili prve darove za prinovu.