Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ko su trenutno najzgodniji frajeri u Hollywoodu?!

gllll

Ko su trenutno najzgodniji frajeri u Hollywoodu?! Za ulogu se treba i pripremiti, a hollywoodski frajeri nerijetko provode sate i sate u teretani kako bi došli do svojih mišića – tako je i američki glumac Henry Cavill prolazio dio je obuke Američke nacionalne garde za ulogu Supermana “Men of Steel”.

Da bez muke nema mišića zna i glumac Shemar Moore koji glumi specijalnog agenta FBI-a Dereka Morgana u CBS-ovoj kriminalističkoj seriji Zločinački umovi.

Među naj “hot” frajerima svoje mjesto našao je i Scott Eastwood, sin slavnog Clinta Eastwooda. Ovaj zgodni mladić snimio je editorijal za časopis Town & Country's te oduševio žene širom svijeta.
Poput oca, Scott se također bavi glumom, a dosad se pojavljivao u filmovima poput “Flags Of Our Fathers”, “Invictus”, “Chasing Mavericks”…

Glumac Paul Walker najpoznatiji je po ulozi u akcijskom filmu “Brzi i žestoki”, a i dalje mami uzdahe svojih obožavateljica kada se pojavi na plaži bez majice.

I poznati bokser Vladimir Kličko ima sjajne mišiće, a inspiraciju je uvijek pronalazio, priznaje, u Arnoldu Schwarzeneggeru.

“Pokušavam biti kao ti od svoje 12 godine”, poručio je na Twitteru.

Mladi Zac Efron za novi je film pokazao isklesani torzo. 25-godišnjak najavljuje novi film “Susjedi” gol do pasa, a njegove mišiće nemoguće je ignorirati!

Zgodni glumac Kit Harrington pokazao je svoje mišiće u hit serijalu “Igra prijestolja”, dok je pjevač John Legend skinuo sve sa sebe za šaljivi video “Funny or Die”.

Na listi je i reper Kanye West koji je pokazao svoj torzo, doduše u digitalnom izdanju, u svom spotu “Black Skinhead”.

A kako bi prošla lista najseksi frajera Davida Beckhama? Iako je u nogometnoj penziji, njegovi mišići i dalje su tu – itekako poželjni.