Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Koncert Dine Merlina u Beogradu: Dobro mi došli dragi prijatelji

dino merlin beograd

Koncert Dine Merlina u prestonici Srbije, u Kombank Areni, kojem prisustvuje dvadeset hiljada fanova, počeo je u 21 čas pesmom “Školjka” sa njegovog poslednjeg albuma “Hotel Nacional”, javlja Anadolu Agency.

Nakon ove pesme, publika je oduševljeno reagovala na taktove starog hita “Kad čovek voli ženu”, a u toku ove pesme, Merlin je i pozdravio publiku sa “Dobro veče, Beograde! Dobro mi došli dragi prijatelji” i dodao:

[yuzo_related]

“Jeste li se dobro opremili? Jeste li spremni da osetite šta sve može ljubav?”

Na zadovoljstvo publike jedan od najvećih muzičara sa prostora bivše Jugoslavije, nastavio je da niže hitove, poput “Hitna” te “Laku noć, moja mala barbiko”.

dino merlin beograd1

Potpunom scenskom spektaklu na bini, osim Merlina, doprinelo je još 20 muzičara, vrhunska rasveta, te proekcije na LED ekranima na kojima su prikazivana dešavanja na sceni.

Sutra uveče, još dvadeset hiljada ljudi u Beogradu, imaće priliku da uživa u čarolijama “Čarobnjaka” iz Bosne, jer će se održati još jedan koncert, koji će kao i večerašnji trajati dva časa i 15 minuta, a na njemu će Dino Merlin izvesti 30 svojih najvećih hitova.