Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bokser tako tukao protivnika da je tražio od sudije milost

meehan

Novozelanđanin Willis Meehan (20), nekadašnji ragbijaš koji se još uvijek nada da će i u tom sportu ostvariti karijeru, postao je jedna od sportskih priča mjeseca jer je poludio na sudiju bokserskog meča u teškoj kategoriji zato što je odgađao prekinuti borbu.

Naime, Meehan je prije desetak dana u The Trusts Arena u Aucklandu tako tukao Leamyja Tysona Tata (41) da je to bilo ružno za gledati, međutim usprkos tome što je Tato stajao u ringu kao ‘vreća mesa’ i trpio strašne udarce, sudija je oklijevao s prekidom.

Zabrinut za zdravlje protivnika, Meehan je na početku druge runde uzviknuo “prekidaj j****u borbu”, a potom je otišao i zagrliti nesretnog suparnika koji je nekim čudom još uvijek stajao na nogama.

“Što nije u redu s tobom?”, upitao je Meehan sudiju, a ostalo je nejasno i zašto ljudi iz Tatovog ugla također nisu ranije reagirali.

Meehan je, dodajmo, nekoć igrao ragbi za Sydney Roosterse, međutim izbačen je iz kluba nakon što je optužen za pljačku i nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

https://www.youtube.com/watch?v=CkSGROuLci4