Koncert Željka Joksimovića za Novu godinu na Jahorini

zeljko joksimovic – jahorina

Olimpijski centar “Jahorina” ozvaničio je danas saradnju sa pop pjevačem i kantautorom Željkom Joksimovićem, koji će za sve goste ove planine u novogodišnjoj noći održati besplatan koncert na platou ispred hotela “Bistrica”.

Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić izjavio je novinarima da mu je zadovoljstvo što će goste Jahorine u novogodišnjoj noći zabavljati jedan od najvećih muzičara sa ovih prostora.

“Od ove godine Jahorina je konačno u krugu onih koji organizuju spektakularne događaje zabavnog karaktera, a Željkov novogodišnji koncert svakako je jedan od njih”, istakao je Ljevnaić i dodao da se raduje što se turisti iz regiona ponovo okupljaju na Jahorini da bi uživali u planinskom ambijentu, ali i zajedno proslavljali praznike.

Joksimović je rekao da ga raduje svaki doček Nove godine, a ove godine posebno jer će biti na Jahorini, te obećao sjajan provod svim gostima ove olimpijske planine koji se odluče da dođu na njegov koncert.

“Volim ovu planinu i drago mi je što je ponuda svake godine kvalitetnija, što se uređuju staze i što je danas i mojim sugrađanima Jahorina destinacija za odmor i skijanje”, dodao je Joksimović.