SHOWbuzz

potvrdio vijest

Kraj ljubavi nakon više od tri decenije: Slavni fudbaler se rastao sa suprugom

05/05/2021

Zvonimir i Leonarda upoznali su se 1989. godine, a vjenčali su se u Milanu 1993. godine i tada se Leonarda oprostila od manekenstva i posvetila porodici

Slavni hrvatski fudbaler i aktuelni dužnosnik UEFA-e Zvonimir Boban potvrdio je kraj bračne zajednice s dugogodišnjom suprugom Leonardom.

Par se sporazumno razišao, a proslavljeni fudbaler izrazio je nadu da će javnost imati razumijevanja za delikatnost ove teške odluke.

“Lea i ja smo se razišli i živimo odvojeno. Nastaviti ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedan prema drugom. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život”, rekao je kratko za Večernji list Boban.

Zvonimir i Leonarda upoznali su se 1989. godine, a vjenčali su se u Milanu 1993. godine i tada se Leonarda oprostila od manekenstva i posvetila porodici.

Par je posvojio četvero djece, a 2009. godine postali su i biološki roditelji djevojčice.

Zadnjih godina rijetko su se pojavljivali u javnosti, a jedno od posljednjih pojavljivanja uhvaćenih kamerom je tokom zajedničke šetnje Milanom u februaru prošle godine.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.