Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Princ William

Kraljica “lojalnog” unuka počastila novom titulom

Prince-William-Kate-Middleton

Britanski The Sun tvrdi kako je odnos braće potpuno narušen te da su kraljičini napori uzaludni

Princ William (37) ima novu titulu. Kraljica Elizabeta II. (93) u subotu je imenovala unuka za novog Vrhovnog povjerenika u Generalnoj skupštini Škotske crkve. William će biti lični predstavnik britanskog monarha u Škotskoj crkvi, obavljajući različite službene posjete i ceremonijalne dužnosti, javlja People.

Princ je preuzeo “ulogu” od Richarda Scotta, a prije njega bila je princeza Anne (69).

Ova novost došla je nakon što je princ Harry (35) zajedno s Meghan Markle (38) odlučio povući se s kraljevskih dužnosti. Ovoga proljeća par će izgubiti kraljevske titule.

S druge strane, Kate Middleton (38) i princ William rade više nego ikad. Nastavili su raditi sve što i dosad, a nedavno su organizirali zabavu u Buckinghamskoj palači u čast kraljici.

Britanski The Sun tvrdi kako je odnos braće potpuno narušen te da su kraljičini napori uzaludni. Harry je ranije demantirao da je William maltretirao Meghan i njega, no mediji tvrde kako su Harry i William još ljetos žestoko “zakrvili”, večer prije zajedničkog učešća na humanitarnoj manifestaciji na kojoj su tradicionalno zaigrali polo. Izvor blizak kraljevskoj porodici za spomenuti medij ispričao je da je taj događaj bio prekretnica u ionako poljuljanom odnosu.