snimane 2018. godine

Krenulo emitiranje novih epizoda serije Lud, zbunjen, normalan

lud zbunjen normalan (1)

Scenarist Feđa Isović ranije je potvrdio da se bez Nadarevića neće nastaviti snimanje serije

S emitiranjem su krenule nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan.

U sinoćnjoj, prvoj epizodi nove sezone gledatelji su mogli vidjeti kako to izgleda kada u priču dođe još jedan Fazlinović.

“Kod Izeta dolazi Nihad Fazlinović, sin Izetovog brata Ismeta. Nihad će donijeti loše vijesti. Ismet je bolestan i treba mu 100 000 eura za transplantaciju srca. Izet organizira akciju prikupljanja novca za liječenje. Svi sudjeluju u akciji, ali zaboravljaju da je i Nihad Fazlinović. Gledatelji imaju priliku pogledati u novom nastavku i kako to izgleda kada se dogodi masovno trovanje piletinom u restoranima. Porijeklo piletine je, naravno, od Samira. Damir insistira na tradiciji igranja stolnog tenisa sa Džebrom. Džebri se ne igra jer ga je Damir godinama, još kao malo dijete pobjeđivao i onda likovao. Međutim, sada dolazi do obrata, te Džebra počinje pobjeđivati Damira, što ovaj jako teško podnosi”, opis je prve epizode.

Nove epizode snimane su 2018. godine, dvije godine prije smrti velikog Mustafe Nadarevića.

Scenarist Feđa Isović ranije je potvrdio da se bez Nadarevića neće nastaviti snimanje serije. “Službeno je, nakon smrti Mustafe Nadarevića neće se snimati novi nastavci serije Lud, zbunjen, normalan”, rekao je.