Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

ljubavni trokut

Lady GaGa žali Irinu: Glasine o aferi bile su jedan od okidača za prekid

irina gaga1

GaGa i Bradley bliskost na pozornici su pravdali uživljavanjem u likove, ali neugodni osmijeh Irine koja je posmatrala izvedbu govorio je da postoji nešto više

“Ljubavni trokut” – Bradley Cooper (44), Irina Shayk (33) i Lady GaGa (33) ne prestaju biti glavna tema Hollywooda. I dok jedni nagađaju kako su se glumac i pjevačica “spetljali” tokom snimanja filma “A star is born”, drugi nestrpljivo čekaju izjave bivših partnera i navodne ljubavnice.

Osim demantiranja sporne veze, GaGa i Cooper nisu bili raspoloženi za izjave, ali izvor blizak pjevačici za USWeekly rekao je kako se ona teško nosi s ovom situacijom.

– Gaga se osjeća jako loše zbog njihovog prekida i peče je savjest. Ne planira započinjati vezu s glumcem, ali joj je žao Irine jer je svjesna da su glasine o njihovoj aferi sigurno bile jedan od okidača za prekid, te je svjesna da je film u kojem je nastupila s Bradleyem imao snažan uticaj na njihov odnos – ispričao je izvor za američki magazin.

Dodao je i kako se ruska manekenka navodno osjećala ugroženo, a najteže je podnosila to što njen suprug provodi previše vremena s GaGom. Svakodnevno je imala ljubomorne ispade, a brak im je mjesecima unazad bio u rasulu.

GaGa i Bradley bliskost na pozornici su pravdali uživljavanjem u likove, ali neugodni osmijeh Irine koja je posmatrala izvedbu govorio je da postoji nešto više. S druge strane, GaGa je u više navrata negirala ikakvu nepriličnu vezu s Cooperom, a na nedavnoj izvedbi pjesme Shallow, poručila je fanovima “da budu ljubazni ili da od***u”.