Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

obeshrabren sam

Legendarni Branko Kockica: Sada je sve drugačije i bit će sve gore

KOCKICA

Djeca čuju ali više ne registriraju glas odraslih osoba. Kao da imaju filter za glas nas odraslih

Nakon što su ga srbijanski mediji doveli u vezu s listom poznatih osoba koji imaju fiktivne ugovore s Poštom Srbije, Branko Kockica je odlučio dati intervju Kuriru.

Poštu i malverzacije s nepostojećim radnim mjestom za koje prima plaću nije spominjao, ali se pozabavio današnjom djecom koja su, kako kaže, puno drugačija od one s kojom se on družio dok je snimao svoju čuvenu emisiju.

“Ja sam obeshrabren, djeca su sada potpuno drugačija. Kad smo snimali Kockicu, ja kažem – E, donesi mi čašu vode. I njih desetero otrči. Kad smo prije 10 godina ponovo radili Kockicu, kažeš nekome da donese – niko se ne pomakne”, kaže nekad omiljeni dječji voditelj.

“Djeca čuju ali više ne registriraju glas odraslih osoba. Kao da imaju filter za glas nas odraslih. Ja mislim da je to obeshrabrujuće. I sve je gore. I bit će sve gore. Pogledajte kuglu. Svuda se nešto ratuje. A djeca imitiraju odrasle. A mi odrasli… Uzalud je nekima što su u lijepim odijelima kada šalju bombe”, kazao je Kockica.

Jako mu smeta što djeca danas gledaju reality programe i filmove pune nasilja.

Ipak, kaže, dosta djece ga i danas pozdravlja na ulici, budući da je srbijanski RTS počeo reprizirati stare epizode kultne “Kockice”.