SHOWbuzz

Meryem Uzerli

Lijepa “Hurem” drugi put postala mama, ime sretnog oca još krije

10/01/2021

Sve je krenulo nizbrdo kada joj je tadašnji partner, 17 godina stariji poduzetnik Can Ates rekao da dijete ne želi kad mu je rekla da je u drugom stanju

Glumica tursko-njemačkih korijena Meryem Uzerli na svijet je donijela djevojčicu kojoj su ona i njen partner dali ime Lily Koi. Malena Lily iznenadila je roditelje u četvrtak, 8. januara, a presretna mama sretnu je vijest dan kasnije podijelila s obožavateljima putem društvenih mreža.

“Moja najdraža Lily Koi… Lara Jemima, tata i ja toliko smo sretni što si postala dio naše porodice. Blagoslovljeni smo i sretni što si nam se pridružila… budi zauvijek zaštićena”, napisala je lijepa Meryem Uzerli koju gledatelji ispred malih ekrana pamte po ulozi Hurem u istorijskom spektaklu “Sulejman Veličanstveni” koja ju je i proslavila.

Glumica je uz ove riječi s fanovima podijelila i fotografije nastale netom nakon rođenja kćerkice koja mirno spava na majčinim prsima, a čestitke upućene novopečenim roditeljima pristigle su iz cijelog svijeta.

Glumica danas živi u rodnom Berlinu sa šestogodišnjom kćerkicom Larom Jemimom, a da očekuje prinovu s novim dečkom, čiji identitet nije željela otkriti, Meryem je javnosti obznanila prošle godine. Trbuščić je skrivala sve donedavno, a o tome kako se osjeća u trudnoći progovorila je za turske medije.

Podsjetimo, Meryem je odrasla u Njemačkoj i slabo je govorila turski, zbog čega je uz snimanje serije paralelno učila jezik. Sve uloge prije “Sulejmana Veličanstvenog” odigrala je na njemačkom jeziku.

Usporedno sa sticanjem svjetske slave, stigli i brojni privatni problemi. Zbog zdravstvenih razloga je iz Turske otišla u Berlin na liječenje. Sve je krenulo nizbrdo kada joj je tadašnji partner, 17 godina stariji poduzetnik Can Ates rekao da dijete ne želi kad mu je rekla da je u drugom stanju.

Glumica je dijete ipak rodila te sada uživa provodeći vrijeme s petogodišnjom kćeri Larom.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.