Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Meryem Uzerli

Lijepa “Hurem” drugi put postala mama, ime sretnog oca još krije

Sve je krenulo nizbrdo kada joj je tadašnji partner, 17 godina stariji poduzetnik Can Ates rekao da dijete ne želi kad mu je rekla da je u drugom stanju

Glumica tursko-njemačkih korijena Meryem Uzerli na svijet je donijela djevojčicu kojoj su ona i njen partner dali ime Lily Koi. Malena Lily iznenadila je roditelje u četvrtak, 8. januara, a presretna mama sretnu je vijest dan kasnije podijelila s obožavateljima putem društvenih mreža.

“Moja najdraža Lily Koi… Lara Jemima, tata i ja toliko smo sretni što si postala dio naše porodice. Blagoslovljeni smo i sretni što si nam se pridružila… budi zauvijek zaštićena”, napisala je lijepa Meryem Uzerli koju gledatelji ispred malih ekrana pamte po ulozi Hurem u istorijskom spektaklu “Sulejman Veličanstveni” koja ju je i proslavila.

Glumica je uz ove riječi s fanovima podijelila i fotografije nastale netom nakon rođenja kćerkice koja mirno spava na majčinim prsima, a čestitke upućene novopečenim roditeljima pristigle su iz cijelog svijeta.

Glumica danas živi u rodnom Berlinu sa šestogodišnjom kćerkicom Larom Jemimom, a da očekuje prinovu s novim dečkom, čiji identitet nije željela otkriti, Meryem je javnosti obznanila prošle godine. Trbuščić je skrivala sve donedavno, a o tome kako se osjeća u trudnoći progovorila je za turske medije.

Podsjetimo, Meryem je odrasla u Njemačkoj i slabo je govorila turski, zbog čega je uz snimanje serije paralelno učila jezik. Sve uloge prije “Sulejmana Veličanstvenog” odigrala je na njemačkom jeziku.

Usporedno sa sticanjem svjetske slave, stigli i brojni privatni problemi. Zbog zdravstvenih razloga je iz Turske otišla u Berlin na liječenje. Sve je krenulo nizbrdo kada joj je tadašnji partner, 17 godina stariji poduzetnik Can Ates rekao da dijete ne želi kad mu je rekla da je u drugom stanju.

Glumica je dijete ipak rodila te sada uživa provodeći vrijeme s petogodišnjom kćeri Larom.