Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ljepotica koja je očarala Justina Biebera sada “živi kao u bajci”

Justin-Bieber-and-Cindy-Kimberly

Ljepotica čiji je profil na Instagramu nedavno zapeo za oko nikom drugom nego Justinu Bieberu, posao dadilje zamijenila je modnim pistama. Kako sama kaže, ima osjećaj da “živi u bajci” jer više ne zarađuje samo tri funte po satu, piše Daily Mail.

Podsjetimo, slavni pjevač Justin Bieber pokrenuo je veliku akciju kako bi otkrio ko je ljepotica koja mu nalikuje na manekenku Irinu Shayk. Na koncu se javila sama i ispostavilo se da se radi o 17-godišnjoj Španjolki Cindy Kimberly koja u slobodno vrijeme zarađuje kao dadilja.

Cindy je sad otkrila da joj je Bieberova pažnja posve promijenila život. Već je dobila niz ponuda, no prvi put će modnom pistom prošetati sljedeći mjesec na Sedmici mode u Madridu.

Mlada djevojka je rođena u Holandiji, a kad je saznala da se Justin Bieber raspituje za nju, rekla je: “Kad sam to vidjela, strašno sam se emotivno uzbudila jer sam njegov veliki fan više od šest godina”.

– Život mi se definitivno promijenio u pozitivnom smislu otkako se Bieber pojavio. Prvo sam bila posve preplavljena emocijama i nisam se znala nositi s tim, no sad sam se već navikla. Međutim, moj život je i dalje normalan. Idem u srednju školu i želim studirati umjetnost.

Nakon što ju je Bieber proslavio, na Instagramu su je počeli pratiti deseci hiljada ljudi i sad ima 668.000 fanova na društvenim mrežama.