Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Ljepotice koje su danas atraktivnije nego prije 15 godina

03/12/2015

Kosa je jedan od najmoćnijih ukrasa na ženi. Ovaj vrlo atraktivan detalj u trenu može prikriti nedostatke i u prvi plan staviti ženstvenost.

No, isto tako, pogrešno tretirana ili pak namještena kosa može postići potpuno suprotan dojam, što nam najbolje dokazuju fotografije poznatih ljepotica sa samog početka karijere.

Sve redom zvijezde i lijepe žene, u mladim danima su polako osvajale zvjezdano nebo, a na tom putu njihov je izgled prošao kroz brojne transformacije. Najjače promjene možemo primijetiti na njihovom licu, ali i kosi koja danas izgleda puno bolje, ljepše, mlađe i svježije nego prije 15 ili 20 godina.

Bilo da se radi o pogrešnoj boji, frizuri ili pak teksturi vlasi, ove zvijezde danas izgledaju puno atraktivnije nego u mladim danima. U galeriji fotografija smo izdvojili najveće i najzanimljvije makeovere kose.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.