Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Lutka za seks koja liči na Justina Biebera ide k'o halva (FOTO)

Exclusive… Justin Bieber Cools Off At The Versace Mansion In Miami – NO INTERNET USE WITHOUT PRIOR AGREEMENT

Ova je lutka napravljena od naprednog medicinskog termoplastičnog elastomernog materijala, a lubanja je od metala. Savitljiva je i pogodna za razne seks poze, stoji u opisu lutke za seks koja liči na kanadsku pop zvijezdu Justina Biebera (23).

Obožavateljice za ovu će lutku morati izdvojiti nešto više od hiljadu dolara, no cijena izgleda nije problem.

Čim se lutka pojavila na stranici proizvođača, narudžbe su počele stizati u nevjerovatnim brojkama.

Lutka je visoka 170 cm te je pet centimetara niža od pjevača.

Dužina penisa lutke može se namjestiti po želji, a kupci mogu odabrati i boju očiju.

Iako proizvođač lutke nigdje nije naveo da se radi o “replici” Biebera, mnogi su pronašli sličnosti između lutke i pjevača, pa su fotografije seks igračke postale hit na društvenim mrežama.

– Nadam se da je Justin Bieber ovo vidio. Na američkoj web stranici se prodaju lutke za seks koje izgledaju kao on i jako brzo nestaju – napisao je radijski voditelj Mike Adam.

Sličnost između igračaka za seks i zvijezda nije ništa novo. Ljetos su proizvođači otkrili da su najtraženije lutke koje slične glumici Marilyn Monroe.

Švedska kompanija napravila je vibrator za koje se može “zakačiti” 3D figurica u obliku lica vašeg partnera, no mnoge žene koriste priliku, te naručuju lica koja sliče glumcima Tomu Hardyju (40) i Johnnyju Deppu (54).

Inače, Justin Bieber trenutno je u vezi sa pjevačicom Selenom Gomez (25), s kojom je, s prekidima, već šest godina. Prije toga, osvajao je mnoge manekenke i glumice među kojima su bile Paola Paulin, Sofia Richie, Jayde Pierce, Barbara Palvin i Hailey Baldwin.