Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ajka Kolaković

Majka preminule Donne Ares ispunila njenu posljednju želju: “Bol imam za cijeli život”

Foto: Screenshot/Arhiv

Azra Kolaković, poznatija kao Donna Ares preminula je 2017. godine

Prije nešto više od šest godina, u oktobru 2017. godine, napustila nas je Azra Kolaković poznatija kao Donna Ares. Popularna pjevačica preminula je nakon duge i teške bolesti u 41. godini u Bihaću.

Dva puta je pobijedila karcinom, ali se vraćao. Sve vrijeme je bila pozitivna i sa svojim fanovima dijelila dane borbe. Osnovala je i fondaciju za prikupljanje sredstava za liječenje raka, ali ju je nakon godinu zatvorila.

Posljednja poruka kojom se oprostila od fanova putem Facebooka, mnoge je natjerala na suze. Donna je tada napisala kratko i jasno: “Voli vas vaša Donna Ares!”.

U međuvremenu, Ajka Kolaković, majka Donne Ares ispunila je svoju želju i želju svoje kćerke da snimi pjesmu. Pjesmu je radio profesionalni tim muzičara iz Bihaća, a Ajka je na ovaj način pokazala svu snagu koju nosi, te kroz tekst pjesme opisala svoj život.

Za Novu BH govorila je i svojoj Donni Ares.

“Ja svoju bol ću imati cijeli život koju ljubmorno čuvam i ono je u srcu mom. Ponosna sam na sve što je moja kćerka uradila. Živim od lijepih uspomena koja je i sada ovdje sa mnom”, kazala je Ajka.

Više u priloženom videu ispod.

Ajka Kolaković, majka Donne Ares ispunila je svoju želju i želju svoje kćerke da snimi pjesmu. Pjesmu je radio profesionalni tim muzičara iz Bihaća, a Ajka je na ovaj način pokazala svu snagu koju nosi, te kroz tekst pjesme opisala svoj život.

Posted by NOVA BH on Wednesday, January 10, 2024