SHOWbuzz

razlika 24 godine

Mamu (43) i kćerku (19) često miješaju za sestre

12/02/2020

Nakon što su otkrili da su Joleen i Meilani majka i kćerka, mnogi su izrazili nevjericu na društvenim mrežama. "Jesi li zaista majka?", "jeste li vi blizanke?" samo su neke od reakcija na njihove fotografije

Fotografije mame i kćerke postale su hit na društvenim mrežama jer mnogi ne mogu vjerovati da je između njih razlika 24 godine.

Joleen Diaz (43) i njena 19-godišnja kćerka Meilani Parks iz sjeverne Kalifornije bliske su poput najboljih prijateljica. Samohrana majka sad je otkrila da mladenački izgled može zahvaliti svom “čistom” životnom stilu, prenosi Daily Mail.

“Uvijek sam živjela zdravo i aktivno. Rijetko pijem alkohol, dosta se odmaram i jedem balansirano”, kaže mladolika majka. Dodaje kako je svoj beuty režim fokusirala na njegu kože te vjeruje da je ovakav izgled zadržala i u 40-im godinama jer se rano počela brinuti o svojoj koži, već oko 12. godine.

View this post on Instagram

bae 💖💖

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz) on

Istu rutinu od 12. godine slijedi i njena kćerka. No Joleen vjeruje i da je njen opušten stav ključ mladolikog sjaja. “Dosta sam pragmatična i pokušavam se ne brinuti previše o prošlosti ili anticipirati brige u budućnosti.”

View this post on Instagram

happy holidays❤️💚 . . 📷: @christinayoshi

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz) on

Joleen i njen partner prijateljski su se rastali prije 13 godina, ali porodica se i dalje slaže i redovno se zajedno odmaraju.

Usprkos mladenačkom izgledu, Joleen ne odlazi u klubove s kćerkom. “Meilani i ja nikad nismo bile u klubu ili partijale zajedno. I ne predviđam da ćemo to raditi u skoroj budućnosti.” Dodala je da ovih dana radije ostane kod kuće uz šoljicu čaja i dobar film.

View this post on Instagram

‘Cause I love her ♥️

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz) on

Nakon što su otkrili da su Joleen i Meilani majka i kćerka, mnogi su izrazili nevjericu na društvenim mrežama. “Jesi li zaista majka?”, “jeste li vi blizanke?” samo su neke od reakcija na njihove fotografije.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.