Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Maneken namjerno zapostavio seks kako bi sačuvao kosu

dsgtttt

– Libido mi se vratio i stvari su bolje nego ikad – pohvalio se maneken.

Giorgos Cetis (30), Holanđanin s njujorškom adresom stanovanja, svjesno je žrtvovao seks za uspješnu manekensku karijeru. Kada je imao samo 21 godinu, kosa je počela da mu opada.

– To je česta pojava kod muških modela i jako velika briga svakoga od njih. Nema puno manekena čija kosa se ne stanjuje, zato onaj s gustom kosom lakše dobije posao – objasnio je Giorgos, koji je pozirao za “Vogue” i šetao pistama za Armani i Versace.

#MichaelBastian #wilhelmina #wilhelminamodels #nutrafol #nutrafolmen #hair #hairnutricosmetics #nyc #nyfw

A photo posted by Giorgos Tsetis (@giorgostsetis) on

On je odmah odlučio da uzme lijek protiv ćelavosti pod imenom “Propecia”. Nuspojava tog lijeka je, naime, impotencija i snižen libido. Iako je prolazio kroz težak period sa svojom djevojkom koja je zbog toga htjela da ha ostavi, nastavljao je da pije lijek ne bi li sačuvao posao sve do svoje 27. godine. – Moje samopouzdanje kao muškarcu tada je bilo ravno nuli – priznao je maneken. Kada je saznao da je 500 muškaraca u Kanadi spremilo grupnu tužbu protiv kompanije koja proizvodi Propeciju, jer su tvrdili da ih je lijek ostavio trajno impotentnim, odlučio je odmah da prestane da ga pije. Tada je, kaže, shvatio da je biti nezaposlen sitnica u odnosu na to da više nikada nema seks. 

After Greece Gym!!!! #wilhelmina #nutrafol #nyc

A photo posted by Giorgos Tsetis (@giorgostsetis) on

Umjesto toga je sa svojim prijateljem osmislio i počeo da proizvodi vitaminski suplement koji se pokazao uspješnim u borbi protiv opadanja kose. Koristi ga već tri godine i i dalje ima gustu, čvrstu kosu.

Good memories 2014 @lindaworldsaffair @larsaroni #birthday #nyc

A photo posted by Giorgos Tsetis (@giorgostsetis) on