Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Marinko Madžgalj krio od porodice da je bolestan

marinko-madzgalj

Srbijanski  glumac Marinko Madžgalj hrabro se borio protiv opake bolesti – raka pankreasa, ali je tu bitku nažalost izgubio u 37. godini.

Vijest o njegovoj bolesti šokirala je cijeli region, ali glumac je i u najtežim trenucima bio toliko jak da je želio da vijest o bolesti bar neko vrijeme sakrije od svoje porodice, bivše supruge Dubravke Mijatović i kćerke Sare.

Madžgalj se trudio da sakrije svoju bolest jer nije želio da se drugi brinu za njega, a svima u bolnici je navodno rekao da informaciju o operaciji nikako ne javljaju porodici kako im ne bi pokvario odmor. U trenutku operacije Marinkova bivša supruga Dubravka i njihova kćerka su bili na moru i glumac je želio da sačeka da se one vrate u Beograd kako bi im saopštio lošu vijest, rekao je za medije sagovornik koji je ležao sa njim u bolnici, piše “Kurir”.

Prijatelji i kolege su sa nevjericom primili vijest o smrti glumca Marinka Madžgalja. Kako kaže Marinkova koleginica Dara Džokić, Atelje 212 je ponovo zavijen u crno. Sahrana će se održati u utorka, 29. marta na groblju u Beogradu.